Verhuur

Zeilen
Zeilen op de Volendammer kwakken VD84, VD172, VD17 of VD241 is voor iedereen mogelijk. Voor een bottertocht zijn de zeilschepen met een twee-koppige bemanning te huur voor dagtochten of dagdelen vanuit de thuishaven Volendam of vanuit Monnickendam of Marken. Wij varen uit over de Gouwzee en het IJsselmeer. Voor een zeiltocht met meer dan 12 passagiers kunnen natuurlijk meerdere botters worden gehuurd.

Voor ieder wat wils
Wij hebben in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende groepen aan boord verwelkomt: familie- of vrienden, personeel, team-building, team-uitje of relatie marketing. Als u met een groter gezelschap wilt zeilen is het mogelijk meerdere botters te huren. Er is veel mogelijk: van 'eenvoudige' vaartochten tot complete arrangementen. U kunt vertrekken van Volendam maar ook bijvoorbeeld vanaf Edam, Monnickendam en Marken. Ook uw specifieke wensen kunnen wij met u bespreken.

Contact
Voor meer informatie over de mogelijkheden van verhuur kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 - 22 695 733 of een email sturen naar: info@volendammerbotters.nl

Uw steun is belangrijk
De opbrengsten van de verhuur van de zeilschepen worden gebruikt om de schepen in de vaart te houden. Alle schepen zijn compleet uitgerust en varen onder keuring van Register Holland en de Scheepvaartinspectie.