Het eerste BotterFestival in de Pop- en Cultuurhuis PX  was een daverend succes! ’s Middags begon het met touwknoop-, zeil- en knutselworkshop voor kinderen, waarvoor veel belangstelling was. De kinderen konden zelfs even ‘meevaren’ met onze kleine kwak QJ1.
’s Avonds ging het helemaal los met een techno house feest in de kleine zaal en een aantal Volendammer artiesten en bands in de grote zaal. Het was een superavond met een geweldige sfeer! En de belangstelling was heel groot, van jong tot oud.
Bij deze willen we iedereen bedanken: het publiek, alle artiesten en bands en de Pop- en Cultuurhuis PX voor hun gastvrijheid. Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar!
Onze bijzondere dank gaat uit naar de sponsors van het evenement: Podobrace en Plat & Plat – https://www.platenplat.nl. Zonder hun bijdrage was het niet mogelijk geweest om dit te organiseren en dus zo,n 4500 euro over te houden tbv de stichting.
And last but not least willen we Leo Sondag, alias Sunny D, heel erg danken voor de tomeloze inzet en al het werk dat hij in de afgelopen maanden heeft verzet om het evenement van de grond te krijgen. Het was fantastisch!